VERHUISLIFT

Gaat u uw verhuizing zelf regelen? Heeft u genoeg handige, sterke vrienden en familieleden om die speciale dag aan te kunnen? Harteveld Verhuizingen wenst u oprecht veel succes.

Toch nog even dit. We denken namelijk graag met u mee, want … Hoe zit dat nou met dat bankstel? Kan dat straks wel door de voordeur naar binnen? En die piano of die vleugel, die levert vrijwel altijd een probleem op. Hoe zit het straks ook met die wandkast? Kan die wel via die nauwe trap naar boven? Wij hebben een oplossing voor u.

 

Verhuislift Harteveld Verhuizingen

Verhuist u naar een appartement dan draait de lift daar vaak overuren. Steeds weer moeten wachten is op een verhuisdag extra lastig. Van de andere kant; het voortdurend bezethouden van die lift is niet meteen het fijnste signaal dat u naar uw nieuwe buren af wilt geven. En wat doet u als die lift op de verhuisdag zelf net defect is? Problemen!

Een verhuislift huren is vaak de oplossing voor het probleem. Heeft u de lift de hele dag nodig? Of slechts een uurtje? Wij horen het graag. Bij Harteveld Verhuizingen is alles is mogelijk.

Huur een professionele verhuislift bij Harteveld Verhuizingen. De lift is in te zetten tot aan de tiende etage (30 m hoog) van een flatgebouw. Veilig en wel. Ons deskundig en ervaren personeel verzorgt alles probleemloos voor u. Van het in elkaar zetten tot aan het bedienen van de lift. Dat kleine beetje hulp maakt van uw verhuizing een waar succes.