Verhuislift huren met een Harteveld Operator

Zelf verhuizen met een verhuislift en Operator van Harteveld verhuizingen?
Bent u van plan om uw verhuizing zelf te organiseren? Beschikt u over voldoende behulpzame en sterke vrienden en familieleden om deze bijzondere dag tot een succes te maken? Harteveld Verhuizingen wenst u oprecht veel succes met deze onderneming. Echter, voordat u zich helemaal vastlegt, willen we graag een paar zaken met u doornemen. Want hoe zit het eigenlijk met dat grote bankstel? Past dat wel door de voordeur? En wat te denken van die piano of vleugel? Dat lijkt vrijwel altijd problemen op te leveren. En hoe zit het met die grote wandkast? Kan die wel langs die smalle trap omhoog?

Maak u geen zorgen, wij hebben een oplossing voor u. Vooral als u gaat verhuizen naar een appartement, kan het gebruik van de lift behoorlijk intensief zijn. Wachten op de lift tijdens een verhuisdag kan extra stress veroorzaken. Aan de andere kant is het constant bezet houden van de lift ook niet de boodschap die u aan uw nieuwe buren wilt overbrengen. En wat als de lift op de verhuisdag zelf plotseling defect raakt? Dat zijn problemen waar u liever niet mee geconfronteerd wordt!

Een verhuislift huren kan de perfecte oplossing zijn voor dit dilemma. Heeft u de lift de hele dag nodig, of slechts voor een uurtje? Bij Harteveld Verhuizingen is alles mogelijk. Onze professionele verhuislift is in te zetten tot aan de achtste verdieping (30 meter hoog) van een flatgebouw. Veilig en wel. Ons ervaren personeel staat paraat om alles moeiteloos voor u te regelen, van het opbouwen tot aan het bedienen van de lift. Met slechts een beetje extra hulp kan uw verhuizing uitgroeien tot een groot succes.

Vraag uw vrijblijvende offerte op maat aan

Geef uw voorkeur voor een dag en tijd aan, zodat wij de bezichtiging kunnen inplannen.