(Tijdelijke) Opslag in de regio haaglanden
Met de kwaliteit van Harteveld.

Stap binnen bij Harteveld Verhuizingen, dé koploper in verhuis services in Den Haag en omgeving. Maar we bieden meer dan alleen verhuizen.
Ontdek onze (Tijdelijke) opslag mogelijkheden en zie met eigen ogen hoe we uw kostbare eigendommen (inboedel en huisraad) veilig (tijdelijk) opslag voor uw inboedel opslaan.

Onderstaand treft u meer informatie over de verschillende opslag mogelijkheden.

(TIJDELIJKE) OPSLAG – ZEECONTAINER

We hebben verschillende soorten opslagmethoden. De container die het meest gebruikt wordt is de 20 ft. zeecontainer. Deze container heeft een inhoud van om en nabij 30 m3. Vaak is dat voldoende voor de complete inboedel van een doorsnee huis. De zeecontainer past precies achterop een vrachtwagen. Het voordeel hiervan: uw inboedel hoeft maar één keer ingeladen te worden. Eenmaal in onze opslagloods (in Naaldwijk, Den Haag of Rotterdam) aangekomen, pakt de bovenloopkraan de container van de vrachtwagen en zet deze automatisch op de juiste plek. De zeecontainer is aan de binnenzijde bekleed met hout om vocht op te vangen. Ook heeft de container ventilatieroosters aan beide kanten.

(TIJDELIJKE) OPSLAG – KISTEN OPSLAG

Een houten kist gebruiken we vaak voor de wat kleinere inboedels of spullen. Een houten kist heeft een inhoud van zo’n 9 m3. Doordat de kisten van hout zijn gemaakt, wordt eventueel vocht opgevangen. Hierdoor blijft de inboedel netjes. De kisten stapelen we tot een hoogte van 2 tot 3 kisten. Ons ervaren personeel bestuurt de heftruck die daarbij ingezet wordt. Daarna staan de kisten veilig in de afgesloten loods.

tijdelijke opslag

(Tijdelijke) Opslag huren

Heeft u uw oude woning al verkocht, maar kunt u nog niet terecht in uw nieuwe woonruimte? Of heeft u net iets te veel spullen in huis, die u op dit moment niet weg wilt doen? Redenen genoeg om een (tijdelijke) opslagruimte te overwegen voor uw spullen.

Ideale Tempratuur

Onze opslagloodsen zijn voorzien van verwarming en verkoelingsmechanismen. De loods wordt verwarmd en verkoeld naar een ideale temperatuur van rond de 18 graden. Dat maakt de ruimte uiterst geschikt voor de (tijdelijke) opslag van uw spullen.

Tarief (Tijdelijke) Opslag

De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de (tijdelijke) opslag die u nodig heeft. De kosten voor de container bedragen € 240,- per container, € 80,- per kist. Weten wat exact de kosten zijn om uw inboedel op te slaan? Neem contact met ons op.

Vraag uw vrijblijvende offerte op maat aan

Geef uw voorkeur voor een dag en tijd aan, zodat wij de bezichtiging kunnen inplannen.