INBOEDEL OPSLAG

VERHUISCONTAINER OPSLAG

De inboedelopslag geschiedt in zeecontainers of houten kisten. Wat zijn de kenmerken?

ZEECONTAINER

We hebben verschillende soorten opslagmethoden. De container die het meest gebruikt wordt is de 20 ft. zeecontainer. Deze container heeft een inhoud van om en nabij 30 m3. Vaak is dat voldoende voor de complete inboedel van een doorsnee huis. De zeecontainer past precies achterop een vrachtwagen. Het voordeel hiervan: uw inboedel hoeft maar één keer ingeladen te worden. Eenmaal in onze opslagloods (in Naaldwijk, Den Haag of Rotterdam) aangekomen, pakt de bovenloopkraan de container van de vrachtwagen en zet deze automatisch op de juiste plek. De zeecontainer is aan de binnenzijde bekleed met hout om vocht op te vangen. Ook heeft de container ventilatieroosters aan beide kanten.

HOUTEN KIST

Een houten kist gebruiken we vaak voor de wat kleinere inboedels of spullen. Een houten kist heeft een inhoud van zo’n 9 m3. Doordat de kisten van hout zijn gemaakt, wordt eventueel vocht opgevangen. Hierdoor blijft de inboedel netjes. De kisten stapelen we tot een hoogte van 2 tot 3 kisten. Ons ervaren personeel bestuurt de heftruck die daarbij ingezet wordt. Daarna staan de kisten veilig in de afgesloten loods.

IDEALE TEMPERATUUR

Onze opslagloodsen zijn voorzien van verwarming en verkoelingsmechanismen. De loods wordt verwarmd en verkoeld naar een ideale temperatuur van rond de 18 graden. Dat maakt de ruimte uiterst geschikt voor de opslag van uw spullen.

OPSLAGRUIMTE HUREN

Heeft u uw oude woning al verkocht, maar kunt u nog niet terecht in uw nieuwe woonruimte? Of heeft u net iets te veel spullen in huis, die u op dit moment niet weg wilt doen? Redenen genoeg om een (tijdelijke) opslagruimte te overwegen voor uw spullen.

Harteveld is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken. Om de verhuisservice compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor opslag. Kom eens een keer kijken waar en hoe uw spullen door ons bewaard worden. Bevalt dat? Wij maken alle afspraken met u op maat. Compleet naar uw wens. Op elk gewenst moment kunt u uw spullen ook weer laten afleveren.

KOSTEN OPSLAGRUIMTE

De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de opslag die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

BEVEILIGING EN VERZEKERING

Uw spullen worden bij Harteveld Verhuizingen goed beveiligd. Graag bespreken we met u ook hoe we uw spullen het best kunnen verzekeren. Vaak kunnen ze gewoon worden verzekerd binnen uw bestaande inboedelverzekering. Dat is meestal de beste en voordeligste manier van verzekeren. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wij zoeken voor u graag de beste oplossing.

WILT U MEER INFORMATIE?

Contact opnemen is gemakkelijk.
Telefoon: 070 – 380 88 88
E-mail: contact@harteveld-verhuizers.nl
Of ga naar het  contactformulier
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.