De Historie van Harteveld Verhuizingen

Historie van Harteveld Verhuizingen

Met meer dan honderd jaar historie staat Harteveld Verhuizers bekend als dé Verhuis specialist voor de verhuizing van uw inboedel en het transport van piano’s en vleugels, met een rijke geschiedenis en een sterke visie voor de toekomst.

Ons verhaal begint in 1918, toen De heer G. Harteveld, voor sommige grootvader Harteveld zijn carrière startte als assistent bij de gerenommeerde pianozaak Mossel en Versteege, gevestigd in de Zoutmanstraat te Den Haag. Naast het verzorgen van de instrumenten, raakte hij ook betrokken bij het transport ervan.
Met een schat aan kennis en ervaring besloot grootvader Harteveld in 1922 de stap te zetten naar zelfstandigheid. Met slechts twee knechten en een eenvoudige handkar begon hij zijn eigen onderneming, gedreven door passie en vakmanschap.

De beginjaren waren uitdagend, maar met onvermoeibare toewijding groeide Harteveld Verhuizingen gestaag. Klanten waardeerden niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook onze persoonlijke benadering en het vertrouwen dat we uitstraalden.

Nu, meer een eeuw later, blijven we trouw aan onze tradities terwijl we ons ook richten op de toekomst. Harteveld Verhuizers staat klaar om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan met innovatieve oplossingen en een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. Terwijl we terugkijken op ons rijke erfgoed, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Met elke verhuizing die we uitvoeren, dragen we niet alleen de erfenis van grootvader Harteveld voort, maar bouwen we ook voort op zijn nalatenschap, met de belofte om onze klanten te blijven voorzien van het hoogste niveau van service en vakmanschap, zowel nu als in de toekomst.

Historie in beelden