Over Harteveld Verhuizingen

Welkom bij Harteveld Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor al uw verhuiswensen. Bij Harteveld Verhuizingen begrijpen we dat verhuizen een grote stap is en daarom streven we ernaar om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor al onze klanten. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, bieden we een uitgebreid scala aan verhuisdiensten die voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning, kantoor of bedrijfslocatie, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verhuisproces. Bij Harteveld Verhuizingen kunt u rekenen op professionele service, persoonlijke aandacht en een vlekkeloze verhuizing.

Onze Missie:

Het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten met een persoonlijke en professionele aanpak. Met jarenlange ervaring in de verhuisindustrie hebben we een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en toegewijde verhuisbedrijven in Nederland.

Onze Waarden

Bij Harteveld Verhuizingen hechten we veel waarde aan integriteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Deze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons bedrijf en leiden ons in alles wat we doen. We streven ernaar om elke klant met de grootst mogelijke zorg en aandacht te behandelen.

foto Martijn Daalder

Over Martijn Daalder

Martijn Daalder geeft leiding met een passie voor het leveren van uitmuntende verhuisdiensten.
Als directeur van Harteveld Verhuizingen heeft Martijn een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en toegewijde professional in de verhuisindustrie.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de sector heeft Martijn een bedrijfscultuur gecreëerd die gericht is op klanttevredenheid, integriteit en uitmuntendheid. Onder zijn leiding heeft Harteveld Verhuizingen zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde verhuisbedrijven in de regio.

Martijn’s toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten en zijn vermogen om te anticiperen op de behoeften van klanten hebben hem geholpen om Harteveld Verhuizingen te laten groeien en bloeien in een competitieve markt. Als directeur blijft Martijn streven naar innovatie en verbetering, altijd met het doel om de beste verhuiservaring voor elke klant te garanderen.

Onze medewerkers

Michael Kooijmans

Johan Bronsveld

Stephen Herber

Xannon Daalder

Joey Wijnants

Clarence Klok

Tom Stuifzand

Willem Duyn