Piano & Vleugel Transport
Zoals alleen Harteveld dat kan.

Piano & Vleugel Transport Met de kwaliteit van Harteveld Verhuizingen
Bent u op zoek naar professioneel piano- of vleugeltransport? Bij Harteveld Verhuizingen bent u aan het juiste adres. Met meer dan een eeuw aan ervaring, sinds 1922, weten wij als geen ander dat het verhuizen van zo’n kostbaar instrument een delicate operatie is die vakmanschap vereist.

Onze expertise, samen met speciaal ontworpen materiaal en ervaren vakmensen, garandeert een zorgeloze overgang voor uw geliefde instrument naar zijn nieuwe bestemming. Of het nu gaat om een verhuizing naar een andere verdieping of zelfs naar een locatie zonder binnenlift, wij staan voor u klaar. Dankzij onze verhuisliften en kranen kunnen wij uw piano of vleugel moeiteloos op de gewenste etage plaatsen, zonder gedoe.

Bij Harteveld Verhuizingen staat kwaliteit en service centraal. Wij begrijpen dat uw piano of vleugel meer is dan alleen een instrument; het is een waardevol bezit dat met zorg behandeld moet worden. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen en een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat uw instrument in perfecte staat blijft, waar het ook naartoe verhuisd wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen u graag bij het plannen van een vlekkeloze verhuizing voor uw kostbare instrument.

Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan

Geef uw voorkeur voor een dag en tijd aan, zodat wij de bezichtiging kunnen inplannen.