BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Heeft u een nieuwe locatie gevonden voor uw bedrijf? De logische vraag is dan: hoe regel ik de verhuizing? Het is niet eenvoudig om die hele operatie goed te overzien. Ook is het lastig om vooraf precies te bepalen wie dat allemaal moet gaan regelen. Het is bepaald geen dagelijkse kost.

Harteveld Verhuizingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Wij regelen het graag voor u, zodat uw organisatie ongestoord door kan gaan. Uw personeel vindt vervolgens probleemloos de nieuwe werkplek.

Harteveld Bedrijfsverhuizinegn

Harteveld Verhuizingen is een compleet en goed georganiseerd bedrijf. Bij uw bedrijfsverhuizing werken we vanaf de eerste dag (de bespreking) tot aan de verhuisdag zelf met slechts één aanspreekpunt. Alles voor de duidelijkheid en de goede coördinatie.

We pakken de verhuizing qua techniek en materieel aan op een zeer professionele manier. We maken daarbij gebruik van uiterst geschikte transportwagens en liften. Zo blijft de dag van uw verhuizing later een prettige herinnering.

Naast bedrijfsverhuizingen verzorgen wij op zakelijk gebied nog meer diensten. Wilt u worden bijgestaan tijdens de renovatie van uw pand? Heeft u logistieke problemen in tijden van projectinrichting? Wordt uw magazijn verbouwd of uw archief verplaatst? Heeft u dringend opslagruimte nodig? Harteveld Verhuizingen denkt graag met u mee. Neem contact met ons op en we bespreken al uw vragen.