Nationale Verhuizingen Fa. Harteveld

En dan is het zover, er is een nieuw huis gekocht. Wat nu? Zodra u twijfelt over het laten verhuizen kunt u het best eens contact zoeken met een Erkend Verhuizer. De fa. G. Harteveld & Zn. bijvoorbeeld.

Wij maken dan een vrijblijvende afspraak met u om eens bij u aan huis langs te komen. Dit moet omdat geen enkele inboedel gelijk is. En, de verhuiskosten zijn voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid en soort goederen binnen uw inboedel. Bovendien wordt er dan een lijst gemaakt van alle goederen zodat we op de verhuisdag alles wat nodig is bij ons hebben.

info@harteveld-verhuizers.nl E-mail ons direct

lift Hartveld verhuizingen

Tijdens het bezoek gaat onze medewerker in op verschillende vragen. Allereerst natuurlijk de laad- en losomstandigheden, dus een zo uitgebreid mogelijke inventarisatie van uw oude en nieuwe woning.

wagenpark Hartveld verhuizingen

Hierna wordt nog besproken of u zelf gaat inpakken. Dan krijgt u voldoende dozen met inpakpapier en etiketten van ons in bruikleen. Als u het inpakken aan ons uitbesteedt, komen wij een dag voor de verhuizing langs om dit te verzorgen.

Vervolgens bespreken we dan ook nog de beste en veiligste manier om de grotere artikelen te verhuizen. Op de verhuisdag hebben wij alle specifieke verpakkingsmaterialen bij ons. Hiermee bedoelen wij speciale schilderijdozen, garderobedozen voor de hangkleding, bankstel- en matrashoezen, een P.C. en/of audio-box voor de grotere onderdelen en natuurlijk ruimschoots voldoende dekens en wikkelfolie, in plaats van plakband. Daarnaast beschikken wij ook nog eens over luchtgeveerde wagens, verschillende soorten verhuisliften en een elektrische- en een touwtakel.

Hierna maken we het rondje door uw huis waarbij u uw hele woning kunt laten zien en dan worden uiteraard alle artikelen doorgenomen, voor zowel het laden als het lossen. Bovendien kan dan gelijk bekeken worden welke meubels echt gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden. Het mag namelijk duidelijk zijn dat er tegenwoordig steeds meer meubelstukken een huis gedemonteerd binnenkomen die niet altijd weer gedemonteerd eruit hoeven. En omdat de- en monteren over het algemeen niet altijd bevorderlijk is voor het meubel doen wij het, als het niet hoeft, liever niet. Uiteraard wordt dan ook gelijk besproken of u of wij dit de- en monteren gaan verzorgen. Als u dat doet hebben wij vaak zelfs nog wel wat nuttige tips.

Na dit rondje overhandigen wij u de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. Dit boekje hoort heel specifiek bij de Erkende Verhuizer en is dan ook van groot belang. Het vermeldt naast alle definities namelijk ook uw en onze rechten en plichten. Daarnaast vermeldt het ook de verhaals- en verzekeringsvoorwaarden. Die zijn vanzelfsprekend belangrijk om van te voren door te nemen. Dat is dan ook wat wij van u zullen vragen: dat u die verzekeringsvoorwaarden binnen een paar dagen doorneemt.

We gaan er uiteraard niet van uit dat er schade zal ontstaan, maar mocht er onverhoopt toch iets mis gaan tijdens de verhuizing, dan is vooraf voor ons allen duidelijk hoe we een eventuele schade dienen op te lossen. In dat zelfde boekje staat ook nog eens de uitleg hoe te handelen als u er met ons niet uit kunt komen. Dan zijn wij namelijk netjes aangesloten bij de geschillencommissie verhuizen. Zij kunnen snel, goedkoop en goed de situatie uitzoeken en hun conclusie is bindend. Houden wij ons er eventueel niet aan dan wordt onze erkenning ingetrokken, en dat willen we vanzelfsprekend niet.

Hierna wordt op ons kantoor de offerte helemaal uitgewerkt en naar u opgestuurd. En dan houdt het voor ons even op en bent u aan zet. Wij hopen dan natuurlijk dat u contact met ons opneemt om te vertellen dat u akkoord gaat met de offerte.

Enerzijds proberen we dan gelijk de datum vast te zetten en gaan we u, in tweevoud, een bevestiging sturen. Anderzijds maken we dan gelijk, als u zelf gaat inpakken, een afspraak om de dozen, het inpakpapier en de etiketten bij u af te leveren. Het maakt ons namelijk niet uit hoe vroeg u dat wilt. Deze dozen willen wij overigens ongeveer vier weken na uw verhuizing weer in één keer ophalen, dat is ook wel belangrijk om te weten.

Uiteindelijk is uw verhuizing dan achter de rug en u zult meestal moeten concluderen dat het allemaal prima is meegevallen, dat het het geld absoluut waard was en dat de verhuisdag toch eigenlijk één van uw leukste dagen ooit is geweest.

Dus… tot ziens!