Opslag in Den Haag

In Harteveld’s opslag in Den Haag kunt u veilig en eenvoudig uw spullen opslaan; van een aantal dozen tot aan een compleet interieur. Dankzij de beveiligde en geconditioneerde opslag van Harteveld staan uw spullen gegarandeerd beschermd en droog. U kunt bij Harteveld een opslagruimte huren voor zolang u wilt.

Wilt u uw spullen opslaan in onze opslag in Den Haag? Via onderstaande knoppen kunt u een offerte opvragen of meer informatie aanvragen.

Kosten van een opslagruimte

De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de opslag die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een opslag.

Harteveld begrijpt dat een verhuizing voor u al druk genoeg is. Als ervaren verhuizers pakken wij daarom zonder moeite uw spullen in en zorgen we dat deze veilig en zonder schade opgeborgen worden in de opslagruimte.
Beveiliging en verzekering

Uw spullen zijn bij Harteveld goed beveiligd, maar wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken hoe we uw spullen het beste kunnen verzekeren. Omdat iedere verzekering weer anders is, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel daarvoor met 070 380 8888 of mail naar info@harteveld-verhuizers.nl Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Opslagruimte huren bij Fa. Harteveld

Heeft u uw oude woning al verkocht, maar kunt u nog niet terecht in uw nieuwe woonruimte? Heeft u gewoon net iets te veel spullen in huis die u toch niet direct weg wilt doen? Er zijn tal van redenen om een (tijdelijke) opslagruimte nodig te hebben voor uw spullen.

Harteveld is al meer dan negentig jaar verhuizer in Den Haag en is in die tijd uitgegroeid tot een veelzijdig verhuisbedrijf. Om de verhuisservice compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor opslag. Natuurlijk kunt u zelf ook even komen kijken waar en hoe uw spullen bewaard worden. Bovendien kunt u op elk gewenst moment uw spullen weer laten afleveren.
Wilt u meer informatie over onze opslag in Den Haag?

Heeft u vragen over het opslaan van uw goederen in onze opslag in Den Haag? Neem dan contact op via 070 380 8888. U kunt ook direct online een offerte opvragen of meer informatie aanvragen door middel van onderstaande buttons.

 

"Verhuizen met Harteveld, daar zit muziek in"