Historie Fa. Harteveld

De Oprichter

De Fa. G. Harteveld & Zn. is een familiebedrijf met als specialisme de piano- en vleugeltransporten. Wij bestaan inmiddels al meer dan 90 jaar.

In 1918 begon grootvader Harteveld met assisteren in pianozaak Mossel en Versteege in de Zoutmanstraat in Den Haag. Hij hielp ook wel eens met de transporten. Gewapend met deze kennis begon hij in 1922 voor zichzelf, met twee knechten en een handkar.

Deze pianoverhuizerij bestond destijds voornamelijk uit het overbrengen van concertvleugels van verhuurbedrijven naar theaters.

In de loop der jaren is de Fa. G. Harteveld & Zn. zich naast het piano- en vleugeltransport ook steeds meer gaan toeleggen op het verhuizen van inboedels en alles wat daar bij komt kijken.

De Fa G. Harteveld & Zn. heeft zich ontwikkeld tot een gerenomeerd verhuisbedrijf voor nationale en internationale verhuizingen.

Inmiddels is binnen onze bedrijf al weer de derde generatie G. Harteveld aan het werk en wellicht zal over een aantal jaren de vierde generatie de leiding overnemen?

oprichtings acte Harteveld verhuizingen

vleugel vervoer

De toen nieuwe Chevrolet van Harteveld verhuizingen

onze eerste verhuiswagen

Bij kasteel Harteveld verhuizingen

eerste verhuisauto

Onze eerste Daf

ons wagenpark zestiger jaren

ons wagenpark zeventiger jaren

ons wagenpark tachtiger jaren

piano verhuiswagen

de nieuwe verhuiswagen

erkende verhuizers Harteveld verhuizingen

De vierde generatie ... Men kan nu eenmaal niet vroeg genoeg beginnen

erkende verhuizers 4de generatie Harteveld verhuizingen

nieuw wagenpark