THUIS VANWEGE CORONA?

VIDEO OFFERTE

Dreigen de beperkingen rondom corona opeens voor problemen te zorgen? Heeft u dringend behoefte aan een taxatie in verband met uw verhuizing? Kies dan voor een videotaxatie bij Harteveld Verhuizingen.
Op dit moment hebben we allemaal te maken met de COVID-19-uitbraak. Gelukkig heeft het coronavirus geen invloed op de dienstverlening van Harteveld Verhuizingen.

Verhuizingen en opslag van goederen kunnen zonder problemen plaatsvinden. Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en adviezen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Harteveld Verhuizingen blijft bereikbaar via e-mail en telefoon. Klanten worden uitsluitend op afspraak bezocht.
  • Mocht u een afspraak met ons hebben gepland voor een offertebezoek, maar wilt u liever geen fysiek contact? Wij zetten onze afspraak gewoon telefonisch en/of via mail met u voort.
  • Personeel met verkoudheid, koorts en/of andere verschijnselen wordt door Harteveld Verhuizingen niet ingezet. Dit om uw gezondheid te beschermen tijdens de verhuizing en/of opslag van uw goederen.
video offerte aanvragen

Wij verwachten onze dienstverlening op deze manier goed voort te kunnen zetten. Bij eventuele nieuwe ontwikkelingen houden wij u via e-mail op de hoogte. Uiteraard zijn wij tijdens kantooruren gewoon bereikbaar via mail en telefoon om uw vragen te beantwoorden.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.
Harteveld Verhuizingen
contact@harteveld-verhuizers.nl
Tel. 070-3808888